Archives

Stailista October 2012

Alhamdulillah…Seni Qanasuri masuk magazine lagi…hehehheheh…kali nie featured di majalah Stailista keluaran October 2012…ada macam2…bunga telur, bunga tangan (HB), bunga corsage dan juga bunga hiasan dulang…seswai dengan tema Warna-Warni keluaran itu…berbagai2 warna hasil kerja Seni Qanasuri dapat anda lihat dari page 133 hingga 145…tak lupa terima kasih tak terhingga pada editor Stailista iaitu En Anwar Razali!! :D

Antara yg dipaparkan :

yang lain2 ada lagi…boleh view di album FB Seni Qanasuri atau belilah majalah Stailista keluaran Oct 2012 yg dah ada di pasaran yer :p

Bunga Telur Gantung : Plain

50pcs bunga telur gantung tempahan oleh Mimi juga…

Bunga Telur Gantung : Dip + Bekas Telur Bercorak

Bunga telur gantung latest dari Seni Qanasuri…dawai pengantung nya dibentuk bulat kecil…dan ada bekas telur bercorak…saya selitkan bunga dip dan bebola kecil di sisi bunga…berminat boleh email saya yer :)

 

Bunga Telur Gantung : Merah + Putih Silver + Butteffly

Juga order dari kak Nurul…untuk majlis resepsi adiknya nanti…100pcs bunga telur gantung dengan warna tema merah + putih silver…


Bunga Telur Gantung : Merah + Putih

Juga bunga telur yang ditempah oleh Erina…warna tema pilihan nya ialah merah digabungkan dgn putih…design adalah bunga telur gantung…sedang buat last touch up utk letak reben besar di bahagian bawah…untuk diambil oleh bakal pengantin pada Khamis nie :D harap2 Erina dan ibu nya berpuashati dengan hasil bunga telur nie yer…at last…dah siap!!!! yeay!!!



Testimonial dari Erina :

“Alhamdulillah, Ena n mama, satu family sume sgt puas hati ngan bunga telur 2.sume yg dpt pn ckp bunga telur 2 cantik sgt kak…thank you so much…sgt puas hati”

Bunga telur gantung : Artificial rose

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* do email me for enquiries!

Bunga Telur : Pink + White + Olive Green

Bunga nyer saiz besar (10cm diameter)…ditambah manik hijau…ribbon grossgrain hijau stitched putih…ribbon satin soft pink…ribbon satin hijau…ribbon organza putih dan light pink di bahagian bawah bunga…ada berries pink…kat tangkai ada ribbon organza hijau bercorak dan manik hijau…sarung net telur…dan pelilit net silver…dalam gambar saya tak masukkan bekas telur silver…tp kalau nak boleh tambah…

**Can be customized…anda pilih warna tema,saiz dan mungkin bahan tambahan lain yang diinginkan….dan email me for enquiries! :D

Bunga Telur Gantung : Pink + Hijau + White II

Bunga saiz biasa (dlm 5-6cm diameter)…manik hijau dan pink…ribbon satin hijau dan putih…ribbon organza pink strip silver…ribbon organza besar bercorak hijau…sehelai daun hijau…sarung net telur…pelilit net silver…dlm gambar tak masuk bekas telur silver…tp kalau nak tambah boleh tambah…tangkai kaler pink…

**Can be customized…anda pilih warna tema,saiz dan mungkin bahan tambahan lain yang diinginkan….dan email me for enquiries! :D

Bunga Telur Gantung : Pink + Hijau + Putih

Bunga saiz biasa (dlm 5cm diameter)…manik hijau…ribbon satin pink dan putih…ribbon organza pink strip silver…bunga ros kecil…ribbon organza bercorak hijau dan ribbon satin hijau pekat…sarung net telur…pelilit net silver…dlm gambar tak masuk bekas telur silver…tp kalau nak tambah boleh tambah…tangkai kaler pink…

**Can be customized…anda pilih warna tema,saiz dan mungkin bahan tambahan lain yang diinginkan….dan email me for enquiries! :D