Archives

Bunga Tisu & Bunga Dulang Hantaran : Bunga Tisu + Bunga Dip

Tempahan oleh Puspasela dari Bukit Indah JB :)

150pcs bunga tisu warna pink + turqoiuse dan bunga dulang hantaran bunga tisu yang dimix dengan bunga dip :)

RIMG0211-(7)

RIMG0222-1

 

Bunga Tangan : Felt Roses Kembang Mekar & Bunga Dulang Mini Felt Roses Kembang Mekar & Bunga Rose Kembang Mekar

Tempahan oleh Hany Jamal dari Penang :D

RIMG0223

RIMG0206-(2)

RIMG0209-(2)

Bunga Tisu & Bunga Felt Roses : Gubahan Hantaran

Tempahan oleh Allysa Suraya dr KL…100pcs bunga tisu dengan warna Carribean Blue dan White dan juga 25 kuntum felt roses dengan warna  Lavendar Lilac, Shocking Purple dan Pink…untuk dijadikan bunga di dulang hantaran nya :D Juga bunga tangan Oh Shiawase! dengan warna tema Turqoiuse, Pink dan White :D

RIMG0199-(4)

RIMG0196-(6)

406050_10200343985148432_2012098476_n

Stailista October 2012

Alhamdulillah…Seni Qanasuri masuk magazine lagi…hehehheheh…kali nie featured di majalah Stailista keluaran October 2012…ada macam2…bunga telur, bunga tangan (HB), bunga corsage dan juga bunga hiasan dulang…seswai dengan tema Warna-Warni keluaran itu…berbagai2 warna hasil kerja Seni Qanasuri dapat anda lihat dari page 133 hingga 145…tak lupa terima kasih tak terhingga pada editor Stailista iaitu En Anwar Razali!! :D

Antara yg dipaparkan :

yang lain2 ada lagi…boleh view di album FB Seni Qanasuri atau belilah majalah Stailista keluaran Oct 2012 yg dah ada di pasaran yer :p

Gubahan Hantaran : Pink + Shocking Purple + Lilac

Gubahan kotak buah-buahan

Gubahan kotak kain ela

Gubahan Ferrero Rocher in tin pail

Gubahan Marshmellow in glass

Gubahan hantaran Jam Tangan

Gubahan sirih dalam bekas mengkuang

Gubahan Coklat in Bottle

Crepe Paper Roses

Tempahan oleh Arvina dari Kota Kinabalu…30pcs bunga rose dari crepe paper warna cream…diameter 8cm untuk hiasan dulang hantarannya :) semoga selamat tiba di KK :D

Felt Roses : Pink + Yellow + Blue

Tempahan oleh Zana…30pcs felt roses untuk dijadikan hiasan dulang hantaran pertunangan nya minggu depan :D pilihan warna ialah combination pink…yellow dan blue…komen dari Zana ” Super Gorjes!” :D Thanx yaa :D

Dan Zana telah sudi nak share gambar2 gubahan hantaran nya…cantik kan??

Bunga Tisu : Deco Pomander

120pcs bunga tisu untuk dijadikan deco pomander utk hiasan di pelamin…warna yg Nazli pilih ialah…pink…cream…peach…turqoiuse dan spice (ala2 salmon pink + orange)…dan Alhamdulillah telah selamat sampai ke destinasi nya…so tunggu je la hasil gubahan Nazli tu nanti yer :D

Bunga Tisu : Lavendar Lilac

Order oleh Damia dari Sg Buloh…40pcs bunga tisu saiz L…thanx yer :)

Gubahan Hantaran

Nie nak share sedikit gambar2 yg customer saya sudi kongsikan bersama…cantikkan dia gubah :D Nazli pernah order bunga tisu untuk dijadikan hiasan pada hantaran majlis perkahwinan adik nya…btw thanx Nazli :D

Bunga Yo-Yo

Berminat? boleh juga request untuk dijadikan bunga pegang atau gubahan hantaran :)

Bunga Tisu : Lime Green + Magenta Pink + Orange

Warna baru untuk tahun nie!!! :D Tempahan oleh Atieqa…bunga2 tisu saiz S untuk digubah sebagai bunga hiasan pelamin majlis nya nanti…warna yg dipilih ialah lime green…magenta pink dan orange…warna2 yang pada saya sangat2 terang tetapi tetap menarik :)

Bunga Ferrero Rocher

Deco Kotak : Rose Felt

Bunga Butang : Yo-Yo + Button

Request order oleh Shiqim dari Shah Alam…45pcs bunga yo-yo yang di tengah nya ada button…dibuat dari fabric cotton corak campur2…ada yg plain…polka dot dan corak flowers…untuk hiasan di bekas hantaran nya nanti…harap Shiqim suka :D TQ sudi order dari kami :D

Beberapa gambar gubahan hantaran menggunakan bunga butang yg diorder oleh Shiqim…thanx for sharing :D