Mood Raya

Rasanyer dah ramai yg dah masuk mood untuk raya…hehehhe…tak kurang yg jasad jer ader kat tempat keje tp jiwa dah sampai kampung dulu😀 bagi kitaorg…raya still sama mcm sebelum2 nie…takde ape nak kecoh2 sangat coz kampung pun tak lebih dari sejam nak sampai dr umah…hehehhehe…preparation untuk raya…tahun nie takde ape sangat…cuma yg penting untuk anak2 dah sediakan awal2…untuk kitaorg biasa2 jer…ape pun SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI…MAAF ZAHIR BATIN dari kami sekeluarga😀

Dalam bulan pose nie…ader gak cuba2 buat gubahan bunga yg lain…tp tak siap2 lagik…hehehhe…mane nak siap dok main ngan anak2 kecik nie…hehehhe…tp kalo order insyaallah akan diusahakan juga😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s