Update Skit

Akhir2 nie aktiviti craft tak brape aktif sangat…hehehehhe…bukan dah tak nak buat…tp dapat offer untuk buat translation dari member…so ape salah nyer cuba kan…Alhamdulillah rezeki anak2 la nie…dah dapat 2 jobs untuk translation…dapat la lepas nak belanja2 anak2 dan hubby skit2…hehehhehe…seronok jugak sekali sekala buat benda nie…tak rugi mencuba…dan perlu gak sebab takmo pengetahuan bahasa yang ada nie dok berlapuk situ jer…harap2 pasni ada la lagi yer :p

Oh yer…pasni kena balik dgn keje buat bunga…order dr kawan adik untuk majlis dia awal bulan Jun nie…dia nak bunga hiasan untuk bedside table bilik pengantin…hehehehhe…idea idea idea!!

Syukur atas rezeki yang dah diberikan-Nya…dan harap bertambah2 lagik la pasni nie hendak nyer😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s