Paper Flower Pom Poms

Alhamdulillahdapat juga siapkan dan deliver semua pom pom yang ditempah sebelum nie…agak mencabar juga sebab 1st time buat…so mula2 nak budget brape keping dan saiz setiap pom pom jenuh juga…hehehhehe…ape pun harap client yang menempah tu berpuashati dengan pom pom yang dah saya buatkan tu…terima kasih banyak2 bg peluang untuk saya cuba buat pom pom kali nie…

Antara pom pom yang ditempah (saiz S)

Sky Blue, Pink, White (S Size)

White (S size & L Size)

Sky Blue (M Size)

Harga bagi setiap saiz adalah berbeza…Can be customized.Anda pilih warna tema dan saiz yang diinginkan….dan email me for enquiries!

5 thoughts on “Paper Flower Pom Poms

  1. salam. kt mana leh beli tisu ni…ade byk color ker?..klau buat bunga telur..tahan lama tak? this is not a normal tissue paper kan?..sorriii..byk pulakk ty…i really berkenan wz yr creation..all soft colors. email me , ok. tq.

    • kertas nie boleh beli kat kedai bunga…atau kedai kraftangan pengantin pun ada…kat kedai alat tulis atau cenderahati…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s