Bunga Telur : Pink + White + Olive Green

Bunga nyer saiz besar (10cm diameter)…ditambah manik hijau…ribbon grossgrain hijau stitched putih…ribbon satin soft pink…ribbon satin hijau…ribbon organza putih dan light pink di bahagian bawah bunga…ada berries pink…kat tangkai ada ribbon organza hijau bercorak dan manik hijau…sarung net telur…dan pelilit net silver…dalam gambar saya tak masukkan bekas telur silver…tp kalau nak boleh tambah…

**Can be customized…anda pilih warna tema,saiz dan mungkin bahan tambahan lain yang diinginkan….dan email me for enquiries! :D

3 thoughts on “Bunga Telur : Pink + White + Olive Green

  1. salam kak…
    leh x akak bg qoutation design yg ni utk 100pcs..
    pas tu harga ni ikot saiz bunga jugak ke??

  2. kak, bg quatation untk per pc.. ada discount x if order bnyk… timeline plak mcm mana.. thx ye kak… hope u can reply as soon as posible..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s