Yeayy…finally Wanita keluaran Januari 2011

Alhamdulillah…bulan nie agak banyak dapat tempahan…ada yg last minute tp Insyaallah boleh siapkan memandangkan jumlah nyer tak brape banyak…rezeki bulan Muharram…tahun baru😀



Sebut pasal tahun baru…akhir nyer bunga tisu saya terpampang dalam majalah Wanita keluaran Januari 2011…dalam ruangan Jejari Emas…itu siri pertama…siri kedua nyer tak tau biler…hehehehe…sungguh tak sangka akan masuk majalah…dan tak pernah terfikir pun pasal tu…imbas balik masa mula2 start buat kerja tangan nie berbulan2 takde ape2…tp just buat utk suka2…bermula dengan buatkan doorgift untuk majlis kawen adik akhir tahun lepas dan semua nyer mula meriah bile dapat order first dr 1st customer yang inginkan pom pom…diikuti dengan bunga telur utk majlis aqiqah baby nyer…dan Alhamdulillah sekarang masih terima tempahan…syukur pada-Nya😀


So untuk sesiapa yg minat nak cuba camne nak hasilkan bunga dr tisu…boleh la rujuk cara2 nyer dalam majalah Wanita tu yer…dan selamat mencuba…usaha tangga kejayaan…dan jangan putus asa…yoshh!!!😀 tunggu siri kedua nyer pula yer😀

4 thoughts on “Yeayy…finally Wanita keluaran Januari 2011

  1. yosh..ganbaru wa..hahahaha..aku dr sehari ke sehari nk try bt bunga tisu ni tp xberkesempatan jerr..insyaAllah xyah tgk buku aku gi berguru ngan ko je trus..ok kaa??hihihhi..neway selamat menuju kejayaan..biasela kan bisnes ni mane leh terus meletop kn tp berkat kesabaran dan ko kata pon bt suka2 kan..lama2 bende ni jd hasil sampingan ye dak..congrats n ganbattene..

  2. gambaru yooo!!! boleh jer nak blajar terus dr aku…dialu-alukan…kot2 aku tak sempat bleh la ko tolong2 ke kan…mane la tau :p

  3. wahhh..bole2..nk tolong2 ape salahnye..sblm tu ajoo aku dlu eh..hihihi..mmg berkenan nengok bunga tissue nih..nnt aku gi beli tissue dlu..pehtu aku gi umah ko, tlg ajoo aku bt eh..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s