Makluman : Close Order

Untuk makluman semua…sebarang order telah ditutup bermula DECEMBER 2010

Terima kasih kepada semua customer yg pernah order dari saya. Dan mohon maaf kepada yg ingin order tetapi tak dapat saya penuhi…

InsyaAllah, saya akan kembali beroperasi setelah saya selamat melahirkan cahayamata pada Feb 2011 akan datang dan juga apabila kesihatan dan masa mengizinkan…

Bagaimanapun…tempahan untuk majlis yang bakal diadakan pada pertengahan atau penghujung tahun 2011 akan dipertimbangkan…

Sekian terima kasih…

Jumpa lagi….

 

5 thoughts on “Makluman : Close Order

    • nak masuk 6 dah nie…tu yg kena limitkan aktiviti skit…baby kali nie mcm lasak semcm…start 5 bulan ari tu dah tak reti dok diam dlm nie :p Die study gambattene…sayang kalau tak dihabiskan…ooennsuruyoo!!

  1. salam kak..
    sy nak tanya, akak wat bunga telur tu pakai paper crepe ke tisu ke ape ye??
    klu paper crepe tu ssh nk cari, akak dpt dr mane?
    hope to here from you soon…

  2. salam kak..sy bminat sgt dgn bunga telur yg akak bwat.nak tahu harga bg pakej2 tu mcm mane ek? bleh tak tlg send kan cth pakej ngan harga skali..tqvm kak ;p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s