Kotak Deco untuk Majlis Wedding/Aqiqah

Dah lama tak update…untuk makluman…saya dah selamat melahirkan anak ke-3 kami pada 4hb Feb lepas…dah 2 minggu berpantang Alhamdulillah dah boleh start semula keje2 yang tertangguh…tapi tidak lah sepenuhnyer…masih menghadkan order yg datang😀 maaf buat mereka2 yang nak tempah tapi ada yg terpaksa saya tolak kerana takut tak terbuat pulak nanti…

So untuk entry kali nie…saya nak update beberapa contoh kotak siap deco untuk majlis kahwin atau aqiqah…atau ape2 majlis je la😀

Warna riben boleh diubah mengikut warna tema majlis anda…Interested??

**Can be customized…do email me for enquiries!:D

3 thoughts on “Kotak Deco untuk Majlis Wedding/Aqiqah

  1. Agak2 kalau nak pakai utk 30/4/2011 amik tempahan tak? hehehe bukan nak byk, nk 100pcs je bunga telur yg sangat gojes itu… terlambat plak jumpe blog ni. Huhuuhuhuuu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s