Bunga Telur : Beau Rose Pink + Grey

Semalam jalan2 usha2 apa yg menarik…terjumpa la tisu warna pink…uuuuuuuuuu…sangat teruja!! ada mcm2 warna lagi…gold dan silver pun ada…seronok!! tapi beli pink je dulu…nak ngk camne jadi nye bila dibuat bunga tisu…saya gabungakan warna beau rose pink dengan grey…dan hasil nya…tadaaa…

Berminat?? boleh email saya😀

11 thoughts on “Bunga Telur : Beau Rose Pink + Grey

  1. Salam, Kak sy sukala tissu warna pink ni, kalo tak keberatan boleh bgtau sy kat mana nak dapatkan Tissu pink ni.
    tq

  2. Assalamualaikum kak, suke sgt tgk bunga telur yg akak buat ni..plus saya ada beli magazine gubahan jejari emas..bunga kaler maroon tu..soo cantik! minta tlg akak bg quotation kat saya ye untuk dalam 300? tq

  3. Assalamualaikum…
    Berminat saya tengok bunga telur ni… kena dengan tema saya…
    Mintak akak bagi quatation kat saya ye untuk seratus…
    dan untuk buat bunga dulang sekali…
    terima kasih..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s