Bunga Dulang Mini : Purple + White

Gubahan nie boleh dijadikan bunga merenjis….boleh juga kalau nak dijadikan bunga dulang mini…bunga tisu digabungkan dengan bunga dip kecil dan daun diperbuat dr stokin…ditambah dengan manik2…

**Can be customized…do email me for enquiries!:D

2 thoughts on “Bunga Dulang Mini : Purple + White

  1. ermm kalu main bunga kaler ni, rasanye lebey sesuai bunga kecik tu slightly darker lah dear…pepel tu pon dah base lain hehehe…or sis try wat main flower tu bunga pepel lembut…think its going to be nice…akak nye opinion je le hehe

    • aah kan…tu yg ari tu bgtau yg kaler main bunga warna purle manggis :p takpe…nanti try dgn bunga yg warna lembut skit…hehehe…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s