Bunga Tisu : Deco Pomander

120pcs bunga tisu untuk dijadikan deco pomander utk hiasan di pelamin…warna yg Nazli pilih ialah…pink…cream…peach…turqoiuse dan spice (ala2 salmon pink + orange)…dan Alhamdulillah telah selamat sampai ke destinasi nya…so tunggu je la hasil gubahan Nazli tu nanti yer😀

4 thoughts on “Bunga Tisu : Deco Pomander

  1. as sala..sue..

    kalau nk tempah bunga telur mcm nie…1 tangkai brp?
    insyaallah majlis sy awal October..agak2 dapat buat x? sy nk tempah 100pcs..

  2. salam,
    sis kalu saya nak order bunga tisu ni untuk deco pomander brape ye??
    sy dah prnah try buat tp xlawa mcm ni….yg sis buat nampak gebu…cantik sgt
    Thanks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s