About

Hi! I’m Sue, a house wife from Sg Buloh, Selangor, Malaysia. This site is all about sharing my hobby and passion about a simple and easy handmade crafts of mine with people out there . I think, my site is perfect for anyone who simply love craft and arts.

I will always welcome any comments, suggestions and even critics in order to improve this site’s presentation in future and my products as well. So, I wish you have a nice cloudless day and let’s craft!

Happy viewing!😀

97 Comments

97 thoughts on “About

  1. salam,

    nk tanya harga untuk 1 kuntum brapa yer coz nk tmpah dlam 60 jer . nk buat 30 kuntum utk 1 pahar. Tarikh weeding 4 desember 2010.

    • kertas nie boleh beli kat kedai bunga…atau kedai kraftangan pengantin pun ada…kat kedai alat tulis atau cenderahati…

  2. salam…saye nak taw harge tuk bunge telur gantung tuk tema color merah+putih+pink….brp ek tuk 1 kuntum? wedding saye thn depan…sy suke sgt dgn bunye telur gantung sue…tp sy nk taw harge dl…bole x?

  3. ——-
    *Salam,cik sue…sy nak tnyer hg tuk bunga telur yg biru n silver white tu….kalau nak order 100pcs berapa u bg

  4. Salam. Hi Pn. Sue. Nice touched by u. sy nak tnye quotation for 100pieces Bunga Pahar Gantung / Bunga Telor kaler white+purple. Thanks

  5. Salam k.sue..,
    Ble akak bg brape harge tuk nak order bunga telur 100 kuntum?Tema kawin sye warne turqoise+krim..Ade X pakej tanpa pahar??

  6. Aslm, rasanya kat kedah ni tiada kedai yang menjual kertas seperti ni, adik tak nak jualkah kertas tisu berwarna-warni tu dalam blog. Tlg emailkan kepada saya Tq

  7. Aslm..akak nak tanya quotation utk bunga telur tisu warna pink silver or pink putih..tolong emaikan pasa saya .TQ

  8. tlg quote bunga telur sahaja 200 pcs s size (cam sample tiffany blue order by nurul)

    pas tuh bunga tisu sahaja (utk hiasan dulang hantaran macam intan) 100 pcs kale tiffany blue n putih… tq

  9. salam akak…

    sy berkenan dgn bunga telur akak ni..so blh x email some of bunga telur n quotation stp bunga telur?sy nak order untuk kawen nx year…ini email sy,kuzer_zack@yahoo.com

  10. assalamualaikum..
    kak su,
    klu x keberatan.. ble beritahu sy secara detail brand tissue paper yg akak guna utk wat bunga tak?..sy menetap di jhr n merata tempt sy cuba cr tissue paper yg akak guna tp xdpt…rata2 kdi2 prngantin n kedai bunga yg sy pergi offer crepe paper..sy berminat utk wat bunga telur bg mjls perkahwinan adik sy thn depan..klu di sel atau kl pun xpe sy sanggup pergi ke kedai tersebut asalkan sy dpt tissue paper yg sama akak gunakan..trima ksh bnyk2..

  11. Salam……
    Saya ingin nak tahu bagaimana nak buat buat bunga tisu gantung. Kalau tak keberatan, boleh emailkan kepada saya?

  12. As salam…
    Sy nak tnye, untuk bunga tisu kl warna pink ngn biru sekuntum brape ye?
    sy nak buat untuk hantaran letak kat bucu gabus.. Saiz dia besar mne ye?

  13. hai…saya nk beli sampel sebelum order..sbb mak saya nk tgok saiz,majlis bulan 9…saya berminat bunga tisu merah putih butterfly..saya nk sampel saiz S,M,L…ada ke saiz ni, saya tgk u buat semua cantik..kalu u reply i boleh dtg ambik kt u.terima kasih
    .

  14. salam..saya nak tanya harga bunga telur tisu warna purple + cream atau brown + cream. Saya hanya perlu dalam 50 kuntum untuk majlis marhaban.

  15. saya berminat nak tempah bunga riben je boleh tak? designnya sgt simple iaitu riben warna hitam dijadikan riben kecil dan ditgh2nya diletakkan rama2 kristal kecil..lebihkurang mcm design puan kat kotak dlm blog ni.Boleh bg Quotqtion tak utk 100 pc je? Tkasih.

  16. 1. boleh emailkan saya pakej (size S dan L) bunga pahar tisu warna putih +green Quantity = 100 pcs.
    2. Bunga Telur Potpourri & Bunga Telur Tapak Kerawang?
    3. gabungan bunga merah dan putih…saiz L…60pcs?
    4. Bunga Tisu : Apple Green + Shocking Pink + Cream…White + Beau Rose Pink + Lime Green
    5. Bunga dulang mcm ane tu?siap dgn dulang atau buga kt tepi die je?
    6. Ada 50pcs bunga telur tangkai…warna bunga hijau putih
    saya harga semua diatas.tme kasih

  17. Salam, boleh tak quote kan berapa harga giant rose dari saiz besar hingga saiz kecil.
    saya nak urgent. sila reply ke email saya dgn segera yg boleh. tqvm

  18. Salam… cantik sgt, sweet bunga tangan rose+pearl kt dlm tuh and attached together wif lovely butterfly… how much its costs? saya amat suka pink color… kalau boleh nak warna dark pink+soft pink+apple green = ribbons tuh kalau boleh nak polka dots pink… pls reply ASAP coz my wedding day, insyaAllah on May 2013.

  19. Saya dari alor setar, berminat dengan hand bouquet.Majlis perkahwinan pada bulan 12 ini..boleh menerima tempahan lagi tak?..

  20. assalamualaikum…hyeeee
    awk…bunge tisu amek tempahan tak after raye..nak pakai dlm 15hb ogos…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s