Tag Archive | Black & White

Bunga Tangan : Felt Roses Sejambak

Tempahan oleh Maz Dellina dr Brunei…gabungan warna Dark Purple dan Lilac serta Black 😀

Advertisements

Corsage : Colorful

Tempahan oleh Fifiy…corsage simple 50pcs…warna tema nya…warna-warni 😀 ada macam2 warna…

Gubahan Hantaran

Nie nak share sedikit gambar2 yg customer saya sudi kongsikan bersama…cantikkan dia gubah 😀 Nazli pernah order bunga tisu untuk dijadikan hiasan pada hantaran majlis perkahwinan adik nya…btw thanx Nazli 😀

Kotak Deco untuk Majlis Wedding/Aqiqah

Dah lama tak update…untuk makluman…saya dah selamat melahirkan anak ke-3 kami pada 4hb Feb lepas…dah 2 minggu berpantang Alhamdulillah dah boleh start semula keje2 yang tertangguh…tapi tidak lah sepenuhnyer…masih menghadkan order yg datang 😀 maaf buat mereka2 yang nak tempah tapi ada yg terpaksa saya tolak kerana takut tak terbuat pulak nanti…

So untuk entry kali nie…saya nak update beberapa contoh kotak siap deco untuk majlis kahwin atau aqiqah…atau ape2 majlis je la 😀

Warna riben boleh diubah mengikut warna tema majlis anda…Interested??

**Can be customized…do email me for enquiries!:D

Bunga Telur : Black & White (S Size)

 

Ramai juga yg bertanya pasal bunga telur tema hitam dan putih yang pernah saya buatkan utk client saya Deanna sebelum nie…yang tu version bunga L size…mesti masing2 terkejut bile tanya harga nyer kan…but still saya rase ada yang minat cuma budget tak mengizinkan…so saya buatkan satu version bunga telur warna tema yang sama cuma size bunga nyer dikecilkan pd S size (5-6 cm diameter)…

Bunga tisu warna putih (optional : bergantung pd warna tema anda)…ada satu kelopak bunga kristal…2 ekor rama2 kristal…riben grossgrain putih stitched hitam (optional : boleh ubah ikut warna tema anda)…riben satin hitam dan putih (optional : bergantung pd warna tema anda)…di bahagian tangkai riben satin hitam dan grossgrain putih stitched hitam (optional : bergantung pd warna tema anda)…ada satu rama2 kristal dan net telur jaring berkilat (optional : boleh juga ubah guna net telur biasa ikut warna tema) 😀


Interested??

**Can be customized…do email me for enquiries!:D

Pakej : Bunga telur + Pahar

Untuk mereka2 yang ingin menempah bunga telur siap dengan pahar nyer sekali…mulai sekarang ada disediakan pakej bunga telur + pahar…buat masa nie pahar yang termasuk dlm pakej adalah pahar yang kayu warna silver atau gold…boleh pilih ikut kesesuaian dengan warna tema atau warna bunga telur yang ditempah…

Design bunga telur yg ingin ditempah boleh dipilih dr design2 yg sedia ada dlm blog saya atau boleh juga jika minat utk design sendiri dan saya akan usahakan ikut budget anda 😀

Pakej A : Bunga telur (L size = 30 pcs) + Pahar (Silver or Gold color)

Pakej B : Bunga telur (L size = 35pcs) + Pahar (Silver or Gold color)

Pakej C : Bunga telur (S size = 50pcs) + Pahar ( Silver or Gold color)

* harga pakej adalah bergantung pada design bunga telur yg dipilih…

Sample seperti berikut :

Pakej A : 30pcs bunga telur + pahar

Pakej B : 35pcs bunga telur + pahar

Pakej C : 50pcs bunga telur + pahar

**Can be customized…anda pilih warna tema,saiz dan mungkin bahan tambahan lain yang diinginkan….dan email me for enquiries!