Archive | January 2011

Makluman : Close Order

Untuk makluman semua…sebarang order telah ditutup bermula DECEMBER 2010

Terima kasih kepada semua customer yg pernah order dari saya. Dan mohon maaf kepada yg ingin order tetapi tak dapat saya penuhi…

InsyaAllah, saya akan kembali beroperasi setelah saya selamat melahirkan cahayamata pada Feb 2011 akan datang dan juga apabila kesihatan dan masa mengizinkan…

Bagaimanapun…tempahan untuk majlis yang bakal diadakan pada pertengahan atau penghujung tahun 2011 akan dipertimbangkan…

Sekian terima kasih…

Jumpa lagi….

 

Doorgift : Pink + Putih

Tempahan kotak2 untuk letak brownies untuk majlis aqiqah tempahan dr Emma (jiran yg selalu saya tempah cupcakes dan muffin) 😀 warna tema pink dan putih…dah sure2 utk baby girl nyer majlis kan 😀 ape pun terima kasih yer 😀


Bunga Telur : Tiffany Blue

Update skit bunga telur yg sedang WIP sekarang tempahan dr Nadia dari Melaka…warna tema Tiffany Blue + Silver…ada skit lg nak penuhkan 2 pahar dan pastu nak sambung siapkan bunga dulang nyer pula…bahan dah ada cuma nak sambung2kan jer…

 

Bunga Dulang

Design dgn 3 kuntum bunga ( 1 besar & 2 kecil, manik putih)

Design dgn 5 kuntum bunga (4 kecil & 1 besar, manik putih)

Design dgn 3 kuntum bunga ( 1 besar & 2 kecil, manik biru)

Bunga telur gantung : Artificial rose

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* do email me for enquiries!

Kotak siap deco

Bangun awal pas subuh tak bleh tido…maka terkeluar la idea untuk kotak2 yg siap deco…berminat?? pilih design dan email saya utk quotation nyer 😀

KD1 : Kotak + paper doyley + bunga + daun gold

KD2 : Kotak + paper doyley + bunga + berries + reben grosgrain

KD3 : Kotak + paper doyley + bunga + reben grosgrain + reben satin

KD4 : Kotak + paper doyley + reben grosgrain + 2 jenis bunga

KD5 : Kotak + paper doyley + bunga + reben grosgrain + rama2 kristal

KD6 : Kotak + paper doyley + reben grosgrain + bunga + daun gold

 

Semua di atas adalah sample…warna reben,bunga dan kotak boleh ditukar mengikut warna tema majlis…so do email me for enquiries! Sila emailkan kod kotak deco dlm email anda (cth : KD1)