Archives

READY STOCK – Bunga Tangan

RIMG0280-1

Untuk mereka2 yang tak sempat nak menempah bunga tangan untuk majlis anda…di Seni Qanasuri buat masa nie ada 3 ready stock bunga tangan seperti attachment di atas…dah siap pack…anda buat payment penuh dan bunga tangan ini akan terus diposkan ASAP kepada anda…jika berminat sila email qanitah.husna@gmail.com yer :D

RIMG0276-1Bunga Tangan : Hanami

RIMG0270-1Bunga Tangan : Mixed Felt Flowers

RIMG0263-1Bunga Tangan : Button Crepis Rubra

Bunga Tangan : Felt Roses Sejambak

Tempahan oleh Nurul Syahiera dr Shah Alam :)

Dark Pink + Crimson Red + Cream :)

RIMG0182-(9)

RIMG0184-(5)

PROMO SENI QANASURI 2012

Assalamualaikum n Hii…

Bersempena genapnya setahun FB Page Seni Qanasuri dan merupakan tahun ke-3 Seni Qanasuri telah beroperasi…sukacita ingin memaklumkan Seni Qanasuri akan mengadakan promo untuk BUNGA TELUR/PAHAR : FELT FLOWER dan BUNGA TELUR TANGKAI : QUILLING PAPER FLORAL…promo yg bagaimana??

& tempahan 100pcs ke atas akan menerima EXTRA 10 pcs bunga telur/pahar felt flower/quilling

paper floral yg anda pilih FOC…

atau…

& tempahan 120pcs ke atas akan menerima 10 set bunga corsage dari jenis bunga felt/quilling paper floral yg sama seperti bunga felt bunga telur/quilling paper floral yang anda pilih…

atau

& tempahan bunga tangan felt akan menerima 5 set corsage dr jenis bunga felt yang sama yang anda pilih…

***********************************************

& HANYA sah hingga 31 DEC 2012…

& HANYA untuk majlis2 selepas PERTENGAHAN MAC 2013 kerana schedule untuk sebelum Mac 2013 telah agak penuh :D

& HANYA menerima tempahan yg confirm with deposit SAHAJA…tiada booking2 kosong yer :D

& Sila PM di FB Page Seni Qanasuri atau email ke qanitah.husna@gmail untuk tempahan…

& Sila refer album di FB Seni Qanasuri…

Bunga Tisu : Deco Pomander

Tempahan oleh Nur Amalina dari Dungun, Terengganu…30pcs bunga tisu warna Pink dan 30pcs bunga tisu warna Sunshine Yellow :p

RIMG0176-(8)

Bunga Telur Tangkai : Berries

Tempahan oleh Edelina dari Bintulu…50pcs dengan warna tema peach + soft pink + white + gold dan 50pcs dengan warna tema cream + soft pink + white + gold :D

RIMG0182-(3)

RIMG0177-(8)

RIMG0183-(2)

Bunga Tangan : Felt Roses Kembang Mekar & Bunga Tisu

Tempahan oleh Siti AisyahYellow + Orange + Golden Orange…juga menempah 40pcs bunga tisu (bunga sahaja) saiz L warna Pastel Pink, Pastel/Baby Blue dan Sunshine Yellow :D

Bunga Tangan : Felt Roses Kembang Mekar

Tempahan oleh Norehan Ann dari Dang Wangi :D

Warna tema yg dipilih Yellow + Pink + Purple + Baby Blue :D

Bunga Tangan : Felt Rosebud + Butterfly

Tempahan oleh Maz Dellina dari Bandar Seri Begawan, Brunei…felt rosebud + butterfly HB dengan warna tema shocking pink + tyrian purple + peach with pink butterfly :D warna2 yg sweet…mcm candy!! :D

Bunga Tisu : Lavender + Magenta Pink + Silver Grey + Baby Blue

Tempahan oleh Normaini dari Petaling Jaya…20pcs bunga tisu saiz L…5pcs for each color :D

Stailista October 2012

Alhamdulillah…Seni Qanasuri masuk magazine lagi…hehehheheh…kali nie featured di majalah Stailista keluaran October 2012…ada macam2…bunga telur, bunga tangan (HB), bunga corsage dan juga bunga hiasan dulang…seswai dengan tema Warna-Warni keluaran itu…berbagai2 warna hasil kerja Seni Qanasuri dapat anda lihat dari page 133 hingga 145…tak lupa terima kasih tak terhingga pada editor Stailista iaitu En Anwar Razali!! :D

Antara yg dipaparkan :

yang lain2 ada lagi…boleh view di album FB Seni Qanasuri atau belilah majalah Stailista keluaran Oct 2012 yg dah ada di pasaran yer :p

Bunga Tisu : Apple Green + Shocking Pink + Cream…White + Beau Rose Pink + Lime Green

Tempahan bunga-bunga tisu oleh Ann dari Klang…untuk dijadikan hiasan bilik pengantin adiknya nanti :) Thanx Ann sudi order :D

Hasil hiasan kepala katil pengantin :D

Bunga Tisu : Deco Pomander

120pcs bunga tisu untuk dijadikan deco pomander utk hiasan di pelamin…warna yg Nazli pilih ialah…pink…cream…peach…turqoiuse dan spice (ala2 salmon pink + orange)…dan Alhamdulillah telah selamat sampai ke destinasi nya…so tunggu je la hasil gubahan Nazli tu nanti yer :D

Corsage : Colorful

Tempahan oleh Fifiy…corsage simple 50pcs…warna tema nya…warna-warni :D ada macam2 warna…

Top Ten Wedding Color Combinations for 2012-2013

Sumber dari —> http://diyweddingplanner.hubpages.com/hub/Top-Ten-Wedding-Color-Combinations-for-2012-2013

And The Color Of The Year Is…

(1) It looks like the kind folks from the Pantone Color Institute are responsible for this one….Tangerine Tango & Pink. Pantone declares tangerine tango as a “bright and encouraging color” and as such, is a perfect combo for your spring or summer wedding. However, tangerine alone can certainly be a bit overwhelming used on its own, so it could use a little sumpin-sumpin’ to calm it down a little. Enter hot pink. Now I know you’re saying hot pink…how can that be calming? There’s something about pink that despite the shade adds a softness to whatever it touches. Can’t you just picture your bridesmaid’s bouquets in all roses of tangerine and pink with maybe a little yellow thrown in for fun?

Ada sesape nak cuba warna2 nie :) nampak mcm warna2 yg telah dipilih oleh Atieqa untuk bunga2 tisu yg ditempah nya :)