Tag Archive | Boxes

Bekas Doorgift : Love Shape

Bekas untuk doorgift…berbentuk love/hati…boleh juga kalau nak digantung di pahar gantung 🙂 Available dalam warna silver dan gold 🙂

 

Berminat? boleh email saya di qanitah.husna@gmail.com 😀

Deco Kotak : Rose Felt

Kotak Deco untuk Majlis Wedding/Aqiqah

Dah lama tak update…untuk makluman…saya dah selamat melahirkan anak ke-3 kami pada 4hb Feb lepas…dah 2 minggu berpantang Alhamdulillah dah boleh start semula keje2 yang tertangguh…tapi tidak lah sepenuhnyer…masih menghadkan order yg datang 😀 maaf buat mereka2 yang nak tempah tapi ada yg terpaksa saya tolak kerana takut tak terbuat pulak nanti…

So untuk entry kali nie…saya nak update beberapa contoh kotak siap deco untuk majlis kahwin atau aqiqah…atau ape2 majlis je la 😀

Warna riben boleh diubah mengikut warna tema majlis anda…Interested??

**Can be customized…do email me for enquiries!:D

Pillow favor Boxes

Saya ada stock lebih pillow favor boxes…kedua2 design nie ada 49pcs…tak ingat mane g lg 1pcs…sesape berminat sila email saya yer…

Boxes (light purple) + deco(TQ ribbon+rantai manik +pink rose)

Boxes + pink ribbon

Kotak Bekas Telur

Pink rose

Green rose

Kotak silver/gold yg seswai untuk dijadikan bekas untuk diisi dengan sweets, candy, eggs, muffin or cake…

Note : ada 50pcs already stok to let go…sesape nak sila email saya yer 😀 —-> already booked by Sabrina (pink flower)…

**Can be customized…anda pilih warna tema,saiz dan mungkin bahan tambahan lain yang diinginkan….dan email me for enquiries! :D

Kotak + Bunga Tisu (Gold & Silver)

So nie antara kotak2 yg dah siap dilekatkan dengan bunga dan rantai manik serta riben…tema wedding kali nie gold…and my mum ader gak request untuk sedikit kotak silver…hehehhe…ader lagik yg nak kena siapkan sebelum raya cina nie…so nanti update lgik yer 😀

Kanzashi Collection…

Hari nie masih lagi leka dengan kanzashi…selepas dah siap jahit button dan manik…inilah antara collection yg dah siap…

raya2009 114

Dan kanzashi bukan hanya bleh buat brooch dan lain2 accessories tp boleh jugak dilekatkan pada kotak cenderahati atau hadiah menggantikan reben atau bunga yg biasa…nie contoh nyer…

raya2009 105

Lekatkan di bahagian tengah kotak…

ATAU

raya2009 106

Lekatkan di bahagian sisi kotak…

Just nice!! kalo ditambah sedikit reben pasti nampak lagi menarik 😀

Hari nie juga saya try buat Yo-Yo guna fabric cotton yg saya ader…dulu masa kecik2 nengok mak buat Yo-Yo nie dan cantumkan untuk dijadikan alas meja…so ari try la buat…ermmm…menarik gak…pasni kalo dah siap saya akan masukkan dlm next entry yer 😀