Archives

Bunga Telur Tangkai : Lemon Yellow + Moss Green

Tempahan oleh Maya dari Subang Jaya…10pcs bunga telur saiz S…warna tema yg dipilih ialah lemon yellow dan moss green 😀

Advertisements

Pom-Pom : Baby Blue + Pink

Tempahan pom-pom oleh Kak Ainal untuk majlis aqiqah dan birthday anak2 nya Sabtu lepas…last minute/urgent order…hehehehe…nasib baik sempat siapkan…TQ kak Ainal 😀

Kotak Deco untuk Majlis Wedding/Aqiqah

Dah lama tak update…untuk makluman…saya dah selamat melahirkan anak ke-3 kami pada 4hb Feb lepas…dah 2 minggu berpantang Alhamdulillah dah boleh start semula keje2 yang tertangguh…tapi tidak lah sepenuhnyer…masih menghadkan order yg datang 😀 maaf buat mereka2 yang nak tempah tapi ada yg terpaksa saya tolak kerana takut tak terbuat pulak nanti…

So untuk entry kali nie…saya nak update beberapa contoh kotak siap deco untuk majlis kahwin atau aqiqah…atau ape2 majlis je la 😀

Warna riben boleh diubah mengikut warna tema majlis anda…Interested??

**Can be customized…do email me for enquiries!:D

Doorgift : Pink + Putih

Tempahan kotak2 untuk letak brownies untuk majlis aqiqah tempahan dr Emma (jiran yg selalu saya tempah cupcakes dan muffin) 😀 warna tema pink dan putih…dah sure2 utk baby girl nyer majlis kan 😀 ape pun terima kasih yer 😀


Thanx to Deanna :D

Dapat beberapa keping gambar2 bunga telur yg saya buatkan untuk majlis naik buai baby boy nyer…ape pun thanx banyak2 Deanna 😀

Pelamin Pom-Pom

Sebelum nie kan ada entry yg ada client S order small size pom-pom untuk hias pada majlis naik buai kan…dah dapat gambar nyer…taraaa….

sesape yang mungkin berminat dengan pelamin nie boleh contact http://pelaminhantaran.blogspot.com/

boleh juga nak view lagik gambar2 pelamin nie di website yg sama yer…tq banyak2 Salwa…sudi2 la berurusan ngan saya lagi yer :p