Archive | October 2010

Kotak Bekas Telur

Pink rose

Green rose

Kotak silver/gold yg seswai untuk dijadikan bekas untuk diisi dengan sweets, candy, eggs, muffin or cake…

Note : ada 50pcs already stok to let go…sesape nak sila email saya yer šŸ˜€ —-> already booked by Sabrina (pink flower)…

**Can be customizedā€¦anda pilih warna tema,saiz dan mungkin bahan tambahan lain yang diinginkanā€¦.dan email me for enquiries! :D

Thanx to Deanna :D

Dapat beberapa keping gambar2 bunga telur yg saya buatkan untuk majlis naik buai baby boy nyer…ape pun thanx banyak2 Deanna šŸ˜€

Bunga Telur : Pink + White + Olive Green

Bunga nyer saiz besar (10cm diameter)…ditambah manik hijau…ribbon grossgrain hijau stitched putih…ribbon satin soft pink…ribbon satin hijau…ribbon organza putih dan light pink di bahagian bawah bunga…ada berries pink…kat tangkai ada ribbon organza hijau bercorak dan manik hijau…sarung net telur…dan pelilit net silver…dalam gambar saya tak masukkan bekas telur silver…tp kalau nak boleh tambah…

**Can be customizedā€¦anda pilih warna tema,saiz dan mungkin bahan tambahan lain yang diinginkanā€¦.dan email me for enquiries! :D

Bunga Telur Gantung : Pink + Hijau + White II

Bunga saiz biasa (dlm 5-6cm diameter)…manik hijau dan pink…ribbon satin hijau dan putih…ribbon organza pink strip silver…ribbon organza besar bercorak hijau…sehelai daun hijau…sarung net telur…pelilit net silver…dlm gambar tak masuk bekas telur silver…tp kalau nak tambah boleh tambah…tangkai kaler pink…

**Can be customizedā€¦anda pilih warna tema,saiz dan mungkin bahan tambahan lain yang diinginkanā€¦.dan email me for enquiries! :D

Bunga Telur Gantung : Pink + Hijau + Putih

Bunga saiz biasa (dlm 5cm diameter)…manik hijau…ribbon satin pink dan putih…ribbon organza pink strip silver…bunga ros kecil…ribbon organza bercorak hijau dan ribbon satin hijau pekat…sarung net telur…pelilit net silver…dlm gambar tak masuk bekas telur silver…tp kalau nak tambah boleh tambah…tangkai kaler pink…

**Can be customizedā€¦anda pilih warna tema,saiz dan mungkin bahan tambahan lain yang diinginkanā€¦.dan email me for enquiries! :D

Bunga Telur : Merah & Cream

Bunga diperbuat dr tisu warna merah…ditambah dengan riben satin merah strip gold dan riben satin cream…ada spring manik…dilengkapkan dengan riben organza merah dan cream strip gold di bahagian bawah…dan riben warna sama di bahagian tangkai…
**Can be customizedā€¦anda pilih warna tema,saiz dan mungkin bahan tambahan lain yang diinginkanā€¦.dan email me for enquiries! šŸ˜€

Pelamin Pom-Pom

Sebelum nie kan ada entry yg ada client S order small size pom-pom untuk hias pada majlis naik buai kan…dah dapat gambar nyer…taraaa….

sesape yang mungkin berminat dengan pelamin nie boleh contact http://pelaminhantaran.blogspot.com/

boleh juga nak view lagik gambar2 pelamin nie di website yg sama yer…tq banyak2 Salwa…sudi2 la berurusan ngan saya lagi yer :p