Archive | April 2011

Bunga Dulang Mini : Purple + White

Gubahan nie boleh dijadikan bunga merenjis….boleh juga kalau nak dijadikan bunga dulang mini…bunga tisu digabungkan dengan bunga dip kecil dan daun diperbuat dr stokin…ditambah dengan manik2…

**Can be customized…do email me for enquiries!:D

Advertisements

Bunga Telur : Turqoise + Silver White

Bunga yg ni pula gabungan warna turqoise dan silver white…ada bunga kecil…simple jer 😀


**Can be customized…do email me for enquiries!:D

Bunga Telur : Beau Rose Pink + Grey

Semalam jalan2 usha2 apa yg menarik…terjumpa la tisu warna pink…uuuuuuuuuu…sangat teruja!! ada mcm2 warna lagi…gold dan silver pun ada…seronok!! tapi beli pink je dulu…nak ngk camne jadi nye bila dibuat bunga tisu…saya gabungakan warna beau rose pink dengan grey…dan hasil nya…tadaaa…

Berminat?? boleh email saya 😀

Bunga Telur : Dark Blue + Silver

Kali nie order dari Azreen…bunga telur 50pcs…tema dark blue + silver…bunga nya guna warna tiffany blue…hehehehe…mula2 buat satu tak nampak terserlah sangat…tapi bila dah banyak penuh sepahar baru nampak cantik 😀 harap tuan punya akan berpuashati yer 😀