Tag Archive | Kotak deco

Bunga Telur Bertapak + Bekas Telur Kerawang

Bekas Doorgift : Love Shape

Bekas untuk doorgift…berbentuk love/hati…boleh juga kalau nak digantung di pahar gantung 🙂 Available dalam warna silver dan gold 🙂

 

Berminat? boleh email saya di qanitah.husna@gmail.com 😀

Doorgift : Bekas Telur

Selalu bekas doorgift guna kotak kertas atau plastik kan…kali nie entry utk bekas doorgift lain plak 😀

Berminat? Boleh order with/without deco…untuk quotation boleh email ke qanitah.husna@gmail.com 😀

Deco Kotak : Rose Felt

Bunga Corsage :Tissue Paper Flower + Wheat

Boleh juga dibuat hiasan pada kotak

**Can be customized…do email me for enquiries!:D

Bunga Telur Tisu : Dark Purple + White + Lavendar

Tempahan dari Shidah dari UKM sebanyak 40pcs…sebagai cenderahati untuk foreigner speakers bagi conference fakulti nya minggu nie…pada Shidah bunga telur can actually show our culture…tapi bunga telur kali nie bunga nya di bahagian tepi…request sekali dalam sarung net diisi dengan potpouri dan bunga telur diletakkan dalam kotak…so takde la bunga telur tu rosak…harap berpuashati dengan hasilnya yer 😀 

 

Kotak Deco untuk Majlis Wedding/Aqiqah

Dah lama tak update…untuk makluman…saya dah selamat melahirkan anak ke-3 kami pada 4hb Feb lepas…dah 2 minggu berpantang Alhamdulillah dah boleh start semula keje2 yang tertangguh…tapi tidak lah sepenuhnyer…masih menghadkan order yg datang 😀 maaf buat mereka2 yang nak tempah tapi ada yg terpaksa saya tolak kerana takut tak terbuat pulak nanti…

So untuk entry kali nie…saya nak update beberapa contoh kotak siap deco untuk majlis kahwin atau aqiqah…atau ape2 majlis je la 😀

Warna riben boleh diubah mengikut warna tema majlis anda…Interested??

**Can be customized…do email me for enquiries!:D