Archives

Gubahan Hantaran : Pink + Shocking Purple + Lilac

Gubahan kotak buah-buahan

Gubahan kotak kain ela

Gubahan Ferrero Rocher in tin pail

Gubahan Marshmellow in glass

Gubahan hantaran Jam Tangan

Gubahan sirih dalam bekas mengkuang

Gubahan Coklat in Bottle

Advertisements

Bunga Telur Bertapak + Bekas Telur Kerawang

Bekas Doorgift : Love Shape

Bekas untuk doorgift…berbentuk love/hati…boleh juga kalau nak digantung di pahar gantung 🙂 Available dalam warna silver dan gold 🙂

 

Berminat? boleh email saya di qanitah.husna@gmail.com 😀

Deco Kotak : Rose Felt

Kotak Deco untuk Majlis Wedding/Aqiqah

Dah lama tak update…untuk makluman…saya dah selamat melahirkan anak ke-3 kami pada 4hb Feb lepas…dah 2 minggu berpantang Alhamdulillah dah boleh start semula keje2 yang tertangguh…tapi tidak lah sepenuhnyer…masih menghadkan order yg datang 😀 maaf buat mereka2 yang nak tempah tapi ada yg terpaksa saya tolak kerana takut tak terbuat pulak nanti…

So untuk entry kali nie…saya nak update beberapa contoh kotak siap deco untuk majlis kahwin atau aqiqah…atau ape2 majlis je la 😀

Warna riben boleh diubah mengikut warna tema majlis anda…Interested??

**Can be customized…do email me for enquiries!:D

Doorgift : Pink + Putih

Tempahan kotak2 untuk letak brownies untuk majlis aqiqah tempahan dr Emma (jiran yg selalu saya tempah cupcakes dan muffin) 😀 warna tema pink dan putih…dah sure2 utk baby girl nyer majlis kan 😀 ape pun terima kasih yer 😀


Kotak siap deco

Bangun awal pas subuh tak bleh tido…maka terkeluar la idea untuk kotak2 yg siap deco…berminat?? pilih design dan email saya utk quotation nyer 😀

KD1 : Kotak + paper doyley + bunga + daun gold

KD2 : Kotak + paper doyley + bunga + berries + reben grosgrain

KD3 : Kotak + paper doyley + bunga + reben grosgrain + reben satin

KD4 : Kotak + paper doyley + reben grosgrain + 2 jenis bunga

KD5 : Kotak + paper doyley + bunga + reben grosgrain + rama2 kristal

KD6 : Kotak + paper doyley + reben grosgrain + bunga + daun gold

 

Semua di atas adalah sample…warna reben,bunga dan kotak boleh ditukar mengikut warna tema majlis…so do email me for enquiries! Sila emailkan kod kotak deco dlm email anda (cth : KD1)