Archives

Doorgift with Bunga Kristal…

Tempahan oleh Indah Alli dari Brunei Darussalam untuk majlis berbedaknya nanti…150pcs bekas doorgift egg shape with bunga kristal…disebabkan tak sempat nak buat sendiri bunga kristal nie…saya minta bantuan dari kak Rafiqah dr Idyll Art untuk siapkan bunga2 kristal nie 🙂 Thanx kak Rafiqah!!

Bunga Telur Bertapak + Bekas Telur Kerawang

Bekas Doorgift : Love Shape

Bekas untuk doorgift…berbentuk love/hati…boleh juga kalau nak digantung di pahar gantung 🙂 Available dalam warna silver dan gold 🙂

 

Berminat? boleh email saya di qanitah.husna@gmail.com 😀

Doorgift : Bekas Telur

Selalu bekas doorgift guna kotak kertas atau plastik kan…kali nie entry utk bekas doorgift lain plak 😀

Berminat? Boleh order with/without deco…untuk quotation boleh email ke qanitah.husna@gmail.com 😀

Deco Kotak : Rose Felt

Kotak Deco untuk Majlis Wedding/Aqiqah

Dah lama tak update…untuk makluman…saya dah selamat melahirkan anak ke-3 kami pada 4hb Feb lepas…dah 2 minggu berpantang Alhamdulillah dah boleh start semula keje2 yang tertangguh…tapi tidak lah sepenuhnyer…masih menghadkan order yg datang 😀 maaf buat mereka2 yang nak tempah tapi ada yg terpaksa saya tolak kerana takut tak terbuat pulak nanti…

So untuk entry kali nie…saya nak update beberapa contoh kotak siap deco untuk majlis kahwin atau aqiqah…atau ape2 majlis je la 😀

Warna riben boleh diubah mengikut warna tema majlis anda…Interested??

**Can be customized…do email me for enquiries!:D

Doorgift : Pink + Putih

Tempahan kotak2 untuk letak brownies untuk majlis aqiqah tempahan dr Emma (jiran yg selalu saya tempah cupcakes dan muffin) 😀 warna tema pink dan putih…dah sure2 utk baby girl nyer majlis kan 😀 ape pun terima kasih yer 😀