Archive | May 2010

Paper Flower Pom Poms

My very new project…a sweet customer of mine minta buatkan flower pom pom untuk birthday party anak nyer nanti…as per request from her…saya buat 3 jenis saiz…large…medium dan small…still WIP…target nak siapkan dlm minggu nie jugak coz hujung minggu nie nak kena g Kedah sebab BIL plak bertunang…dan my MIL dah amanahkan saya untuk siapkan hantaran nyer…erkkkk…risau gak nie…harap2 semua ok 😀

~Sky Blue~

Advertisements

Update Skit

Akhir2 nie aktiviti craft tak brape aktif sangat…hehehehhe…bukan dah tak nak buat…tp dapat offer untuk buat translation dari member…so ape salah nyer cuba kan…Alhamdulillah rezeki anak2 la nie…dah dapat 2 jobs untuk translation…dapat la lepas nak belanja2 anak2 dan hubby skit2…hehehhehe…seronok jugak sekali sekala buat benda nie…tak rugi mencuba…dan perlu gak sebab takmo pengetahuan bahasa yang ada nie dok berlapuk situ jer…harap2 pasni ada la lagi yer :p

Oh yer…pasni kena balik dgn keje buat bunga…order dr kawan adik untuk majlis dia awal bulan Jun nie…dia nak bunga hiasan untuk bedside table bilik pengantin…hehehehhe…idea idea idea!!

Syukur atas rezeki yang dah diberikan-Nya…dan harap bertambah2 lagik la pasni nie hendak nyer 😀