Archives

Bunga Tangan : Felt Roses + Bunga Manik

Tempahan oleh kawan masa sekolah rendah dulu…nie dah 20 tahun tak jumpa punya kawan nie :p Bunga tangan terbaru dr Seni Qanasuri…dengan design bunga rose yg baru…saya gabungkan dengan bunga manik dan juga manik serta daun2 manik dibahagian bawah nya…uuuuuuuu…sangat2 suka…harap Eqin pun suka πŸ˜€

Bunga Tisu & Carnation Tissue Paper HB

Tempahan oleh Azrina dari Putrajaya…70pcs bunga tisu warna Carribean Blue…dan juga HB warna Carribean Blue + Lavendar Lilac + Yellow + White Dip Flower πŸ˜€

Bunga Telur Gantung : Plain

50pcs bunga telur gantung tempahan oleh Mimi juga…

Bunga Telur Tangkai : Butterfly

Tempahan oleh Mimi dari Meru…bahagian atas pahar dipenuhi bunga telur saiz S dan bahagian bawah pahar pula bunga telur saiz L…bermakna utk 2 pahar ada 58pcs bunga telur saiz S dan 28pcs bunga telur saiz L…warna tema yg Mimi request ialah lavendar lilac + dark purple + silver πŸ™‚

Gubahan Hantaran

Nie nak share sedikit gambar2 yg customer saya sudi kongsikan bersama…cantikkan dia gubah πŸ˜€ Nazli pernah order bunga tisu untuk dijadikan hiasan pada hantaran majlis perkahwinan adik nya…btw thanx Nazli πŸ˜€

Bunga Ferrero Rocher

Bekas Doorgift : Love Shape

Bekas untuk doorgift…berbentuk love/hati…boleh juga kalau nak digantung di pahar gantung πŸ™‚ Available dalam warna silver dan gold πŸ™‚

 

Berminat? boleh email saya di qanitah.husna@gmail.com πŸ˜€

Doorgift : Bekas Telur

Selalu bekas doorgift guna kotak kertas atau plastik kan…kali nie entry utk bekas doorgift lain plak πŸ˜€

Berminat? Boleh order with/without deco…untuk quotation boleh email ke qanitah.husna@gmail.com πŸ˜€

Deco Kotak : Rose Felt

Corsage : Rose Felt

Juga tempahan oleh kak Nita…30pcs bunga corsage…bunga dibuat dari felt dibentuk menjadi bunga rose πŸ˜€

Bunga Telur : Maroon + Mauve + Silver White + Black + Berries

Tempahan oleh kak Nita dari Shah Alam…60pcs bunga telur tangkai saiz L untuk majlis kahwin adik nya…warna tema yang dipilih ialah maroon + putih silver dan hitam…saya mixkan bunga maroon dengan maroon yg seperti warna mauve supaya nampak lebih cerah skit dari warna bunga…di celah bunga diselitkan dengan berries hitam dan maroon…dan ada ribbon di bahagian tangkai…harap2 kak Nita dan keluarganya suka dgn bunga telur tu πŸ˜€

Bunga Telur : Green Turqoiuse + Silver + Blue Turqoiuse + Butterfly

Tempahan oleh Waida dari KL…100pcs bunga telur tangkai dengan warna tema green turqoiuse + silver + blue turqoiuse diselitkan dengan butterfly kristal πŸ™‚ TQ Waida πŸ˜€

Bunga Butang : Yo-Yo + Button

Request order oleh Shiqim dari Shah Alam…45pcs bunga yo-yo yang di tengah nya ada button…dibuat dari fabric cotton corak campur2…ada yg plain…polka dot dan corak flowers…untuk hiasan di bekas hantaran nya nanti…harap Shiqim suka πŸ˜€ TQ sudi order dari kami πŸ˜€

Beberapa gambar gubahan hantaran menggunakan bunga butang yg diorder oleh Shiqim…thanx for sharing πŸ˜€

Bunga Tangan : Felt Rosebud

Terbaru dari Seni Qanasuri…bunga pegang yang bunga nye dibuat dari felt…ditambah dengan manik2 kecil dan rama juga dari felt…berminat?? boleh email saya utk quotation πŸ˜€

Bunga Telur : Pink + Purple + White (Grosgrain) + Butterfly

Order Fazlina dari Penang…10pcs untuk bride maids nya…warna tema yg dipilih ialah purple…pink dan putih…diselitkan dengan butterfly purple πŸ˜€