Archives

Bunga Tangan : Paper Ranunculus

Tempahan oleh Hannan Yzid dari KL ๐Ÿ™‚ Coral + Mocha + Tiffany Blue….

RIMG0213-1

RIMG0209-(4)

RIMG0215-1

Bunga Tangan : Felt Roses Kembang Mekar & Bunga Tisu

Tempahan oleh Siti AisyahYellow + Orange + Golden Orange…juga menempah 40pcs bunga tisu (bunga sahaja) saiz L warna Pastel Pink, Pastel/Baby Blue dan Sunshine Yellow ๐Ÿ˜€

Bunga Tisu : Pomander Deco

Bunga tisu pomander tempahan Suhaiza dr Sg Penchala…orange + spice + baby blue + pink + turqoiuse ๐Ÿ™‚

Bunga Tisu : Deco Pomander

120pcs bunga tisu untuk dijadikan deco pomander utk hiasan di pelamin…warna yg Nazli pilih ialah…pink…cream…peach…turqoiuse dan spice (ala2 salmon pink + orange)…dan Alhamdulillah telah selamat sampai ke destinasi nya…so tunggu je la hasil gubahan Nazli tu nanti yer ๐Ÿ˜€

Bunga Tangan : Pink + Peach + Spice

Tempahan oleh Liney dari Kota Kemuning…bunga tangan dengan warna tema pink…peach dan spice…spice nie warna mcm red salmon…nak kata orange sangat pun tidak ๐Ÿ˜€ diselitkan dengan manik2 besar warna pink dan peach…juga beberapa kuntum bunga dip warna putih berkilat…untuk nampak kontra skit dengan warna bunga ๐Ÿ˜€

Corsage : Colorful

Tempahan oleh Fifiy…corsage simple 50pcs…warna tema nya…warna-warni ๐Ÿ˜€ ada macam2 warna…

Top Ten Wedding Color Combinations for 2012-2013

Sumber dari —> http://diyweddingplanner.hubpages.com/hub/Top-Ten-Wedding-Color-Combinations-for-2012-2013

And The Color Of The Year Is…

(1) It looks like the kind folks from the Pantone Color Institute are responsible for this one….Tangerine Tango & Pink. Pantone declares tangerine tango as a “bright and encouraging color” and as such, is a perfect combo for your spring or summer wedding. However, tangerine alone can certainly be a bit overwhelming used on its own, so it could use a little sumpin-sumpin’ to calm it down a little. Enter hot pink. Now I know you’re saying hot pink…how can that be calming? There’s something about pink that despite the shade adds a softness to whatever it touches. Can’t you just picture your bridesmaid’s bouquets in all roses of tangerine and pink with maybe a little yellow thrown in for fun?

Ada sesape nak cuba warna2 nie ๐Ÿ™‚ nampak mcm warna2 yg telah dipilih oleh Atieqa untuk bunga2 tisu yg ditempah nya ๐Ÿ™‚