Archives

Bunga Tisu & Bunga Dulang Hantaran : Bunga Tisu + Bunga Dip

Tempahan oleh Puspasela dari Bukit Indah JB 🙂

150pcs bunga tisu warna pink + turqoiuse dan bunga dulang hantaran bunga tisu yang dimix dengan bunga dip 🙂

RIMG0211-(7)

RIMG0222-1

 

Advertisements

Stailista October 2012

Alhamdulillah…Seni Qanasuri masuk magazine lagi…hehehheheh…kali nie featured di majalah Stailista keluaran October 2012…ada macam2…bunga telur, bunga tangan (HB), bunga corsage dan juga bunga hiasan dulang…seswai dengan tema Warna-Warni keluaran itu…berbagai2 warna hasil kerja Seni Qanasuri dapat anda lihat dari page 133 hingga 145…tak lupa terima kasih tak terhingga pada editor Stailista iaitu En Anwar Razali!! 😀

Antara yg dipaparkan :

yang lain2 ada lagi…boleh view di album FB Seni Qanasuri atau belilah majalah Stailista keluaran Oct 2012 yg dah ada di pasaran yer :p

Bunga Telur Tangkai : Felt Roses + Dip Flowers

Interested?? email saya untuk quotation dan tempahan yer 🙂

Bunga Tangan : Pink + Peach + Spice

Tempahan oleh Liney dari Kota Kemuning…bunga tangan dengan warna tema pink…peach dan spice…spice nie warna mcm red salmon…nak kata orange sangat pun tidak 😀 diselitkan dengan manik2 besar warna pink dan peach…juga beberapa kuntum bunga dip warna putih berkilat…untuk nampak kontra skit dengan warna bunga 😀

Bunga Telur Gantung : Dip + Bekas Telur Bercorak

Bunga telur gantung latest dari Seni Qanasuri…dawai pengantung nya dibentuk bulat kecil…dan ada bekas telur bercorak…saya selitkan bunga dip dan bebola kecil di sisi bunga…berminat boleh email saya yer 🙂

 

Bunga Dulang : Bunga Tisu + Bunga Dip

Nie adalah contoh sample untuk bunga dulang yg terbaru dari Seni Qanasuri…bunga tisu digabungkan dengan bunga dip kecil…ditambah juga dengan bebola hiasan serta daun dibuat dari stokin dan dilengkapkan dengan ribbon…

**Can be customized…do email me for enquiries!:D