Archives

Meja kerja saya

Nie entry saje2…hehehee…antara tempahan yg sedang disiapkan…untuk delivery akhir Jan dan akhir Mac…dan akan bersambung dgn tempahan untuk majlis akhir bulan Mei…minta maaf banyak2 pada yg nak tempah untuk bulan Mac…tak dapat diterima sebab dah penuh tangan…maklum la keje sendiri kan…semua pun sendiri buat 😀

Tempahan bunga untuk Deanna (dah siap)

Tempahan bunga telur @ bunga dulang utk Nadia (WIP)

Advertisements

Update Skit

Akhir2 nie aktiviti craft tak brape aktif sangat…hehehehhe…bukan dah tak nak buat…tp dapat offer untuk buat translation dari member…so ape salah nyer cuba kan…Alhamdulillah rezeki anak2 la nie…dah dapat 2 jobs untuk translation…dapat la lepas nak belanja2 anak2 dan hubby skit2…hehehhehe…seronok jugak sekali sekala buat benda nie…tak rugi mencuba…dan perlu gak sebab takmo pengetahuan bahasa yang ada nie dok berlapuk situ jer…harap2 pasni ada la lagi yer :p

Oh yer…pasni kena balik dgn keje buat bunga…order dr kawan adik untuk majlis dia awal bulan Jun nie…dia nak bunga hiasan untuk bedside table bilik pengantin…hehehehhe…idea idea idea!!

Syukur atas rezeki yang dah diberikan-Nya…dan harap bertambah2 lagik la pasni nie hendak nyer 😀

Mood Raya

Rasanyer dah ramai yg dah masuk mood untuk raya…hehehhe…tak kurang yg jasad jer ader kat tempat keje tp jiwa dah sampai kampung dulu 😀 bagi kitaorg…raya still sama mcm sebelum2 nie…takde ape nak kecoh2 sangat coz kampung pun tak lebih dari sejam nak sampai dr umah…hehehhehe…preparation untuk raya…tahun nie takde ape sangat…cuma yg penting untuk anak2 dah sediakan awal2…untuk kitaorg biasa2 jer…ape pun SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI…MAAF ZAHIR BATIN dari kami sekeluarga 😀

Dalam bulan pose nie…ader gak cuba2 buat gubahan bunga yg lain…tp tak siap2 lagik…hehehhe…mane nak siap dok main ngan anak2 kecik nie…hehehhe…tp kalo order insyaallah akan diusahakan juga 😀